Werken bij DDG

Doktersdienst Groningen is een gezondheidszorginstelling voor de avond, nacht, weekend en feestdagen. Er zijn ongeveer 170 medewerkers in dienst. Doktersdienst Groningen heeft in totaal zes huisartsenspoedposten en zes dienstauto’s in de provincie. We hebben een zorgplicht voor de patiënten van ongeveer 280 huisartsen in Groningen en Noord-Drenthe. In dit werkgebied wonen ongeveer 650.000 mensen.

De medewerkers van Doktersdienst Groningen zijn voor het merendeel actief in de primaire processen, de feitelijke zorg. Ongeveer twintig medewerkers coördineren en faciliteren het proces, verzorgen de administratie, de registratie, de personeelsvoorziening en bewaken de kwaliteit van de zorgverlening.

Binnen Doktersdienst Groningen wordt van het personeel een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht. Wij werken het liefst met mensen die meer kunnen dan datgene waarvoor ze worden aangetrokken. Met een kleine groep mensen zorgen we ervoor dat 's avonds, 's nachts en tijdens weekenden en feestdagen huisartsen, assistenten en chauffeurs hun werk optimaal kunnen verrichten. Het salaris en het arbeidsvoorwaardenpakket zijn gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg.
Doktersdienst Groningen - T: 0900-9229

Copyright 2015 - Doktersdienst Groningen