Herintreden als doktersassistent?

Heb je je diploma doktersassistent na 2004 behaald? Ben je niet als doktersassistent aan de slag gegaan maar kriebelt het nu toch? Dan zoeken wij jou! 

Hoe? 

De Noordelijke huisartsenzorg heeft de handen ineen geslagen om het toenemende tekort aan doktersassistenten en triagisten (=doktersassistenten op de huisartsenspoedpost) aan te pakken. Zij zijn samen met het Noorderpoort College een verkorte opleiding van drie maanden gestart. De opleiding is een leerwerktraject van drie maanden voor minimaal acht uur per week. Hierbij loop je één tot twee dagen per week stage in de huisartsenzorg onder begeleiding van een mentor. 

Meteen aan de slag
Als je de verkorte opleiding succesvol hebt afgerond ben je zeker van een baan. Je kunt meteen als triagist in opleiding aan de slag bij Doktersdienst Groningen. Word jij onze spin in het web?

Wanneer?
In september 2018 start in Hoogeveen deze verkorte opleiding, in januari 2019 in Groningen en in april 2019 in Leeuwarden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en hoe je je kunt aanmelden voor deze opleiding? Neem contact op met  Yvonne Haitsma (y.haitsma@doktersdienstgroningen.nl).

Klik op de link voor het persbericht over de verkorte opleiding of de Visualisatie traject zij-instromers doktersassistent

inschrijfformulier
Doktersdienst Groningen - T: 0900-9229

Copyright 2015 - Doktersdienst Groningen