Nieuwe huisartsenspoedpost Groningen

Een mooie nieuwe huisartsenspoedpost op een nieuwe plek. Vanaf maandag 27 november 2017 openen we de deuren van huisartsenspoedpost Groningen aan de Van Swietenlaan 2b op het terrein van het Martini Ziekenhuis. De huisartsenspoedpost op het Damsterdiep zal dan sluiten.

Waarom nieuw?
De huidige huisartsenspoedpost op het Damsterdiep is te klein geworden. Met een nieuwe huisartsenspoedpost op het terrein van het Martini Ziekenhuis krijgen we meer ruimte. Voordeel voor u als patiënt: moet u na een bezoek aan de huisartsenspoedpost door naar het ziekenhuis? Dan hoeft u slechts één deur verderop aan te kloppen! Uiteraard bent u vrij in uw keuze voor een ander ziekenhuis.

Bouw in volle gang
Sinds februari 2017 is de bouw in volle gang. Hieronder vindt u een foto impressie van de bouw tot dusver. Bent u benieuwd hoe de nieuwe huisartsenspoedpost er uiteindelijk uit komt te zien? Bekijk dan de virtuele tour door het nieuwe pand!

Opening
Vanaf 27 november 2017 is de nieuwe huisartsenspoedpost op het terrein van het Martini Ziekenhuis geopend. Houd deze webpagina en/of Facebook en Twitter in de gaten voor meer informatie.

Parkeren bij de nieuwe post
Tegenover de nieuwe huisartsenspoedpost zijn parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren. U hoeft alleen maar de weg over te steken. Uiteraard kan, indien nodig, de patiënt voor de deur worden afgezet.

Bloedafname en functiediagnostiek Certe
De huisartsenspoedpost verhuist, maar de Certe-spreekuurlocatie voor onder andere bloedafname en functiediagnostiek zoals echo’s en ECG’s blijft wel op het Damsterdiep. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 15.00 uur.  Kijk voor de actuele openingstijden van een Certe-locatie bij u in de buurt op Certe.nl

Foto impressie van de bouw
Klik op een foto voor een groot beeld en gebruik de pijltjes rechts of links van de foto voor de volgende of vorige foto.Doktersdienst Groningen - Damsterdiep 191c, 9713 EC Groningen - T: 0900-9229


Huisarts nodig?
Huisartsenspoedposten
Algemene patiënt informatie
Organisatie DDG

Nieuws
Werken bij DDG
Veel gestelde vragen
Klachten

Links
Contact
Intranet
Sitemap
Copyright 2015 - Doktersdienst GroningenDoktersdienst Groningen - Damsterdiep 191c, 9713 EC Groningen - T: 0900-9229

Copyright 2015 - Doktersdienst Groningen