Huisartsenspoedpost Groningen verhuisd

Sinds 27 november 2017 zit de huisartsenspoedpost Groningen aan de Van Swietenlaan 2b op het terrein van het Martini Ziekenhuis. De huisartsenspoedpost op het Damsterdiep is gesloten.

Gezamenlijke ingang voor spoed
Het gebouw van de huisartsenspoedpost is voortaan ook de nieuwe gezamenlijke spoedingang voor iedereen. Heeft u een afspraak op de huisartsenspoedpost van de Doktersdienst Groningen of op de Spoedeisende Hulp van het Martini Ziekenhuis? Dan kunt u vanaf nu 24 uur per dag gebruik maken van de spoedingang aan de Van Swietenlaan 2b.

Dienstapotheek
De Martini Apotheek heeft de functie van dienstapotheek. Dat betekent dat u uw voorgeschreven medicatie na een bezoek aan de Martini Apotheek meteen mee kunt krijgen. Tussen 22.00 ‘s avonds uur en 8.00 ’s ochtends kunt u deze recepten bij de balie van de huisartsenspoedpost ophalen.  

Parkeren bij de nieuwe post
Tegenover de nieuwe huisartsenspoedpost zijn parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren. U hoeft alleen maar de weg over te steken. Uiteraard kan, indien nodig, de patiënt voor de deur worden afgezet.

Bloedafname en functiediagnostiek Certe
De huisartsenspoedpost is verhuisd, maar de Certe-spreekuurlocatie voor onder andere bloedafname en functiediagnostiek zoals echo’s en ECG’s blijft wel op het Damsterdiep. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 15.00 uur.  Kijk voor de actuele openingstijden van een Certe-locatie bij u in de buurt op Certe.nl

Waarom een nieuwe post?
De  huisartsenspoedpost op het Damsterdiep was te klein geworden. De nieuwe huisartsenspoedpost op het terrein van het Martini Ziekenhuis is groter. Voordeel voor u als patiënt: moet u na een bezoek aan de huisartsenspoedpost door naar het ziekenhuis? Dan hoeft u slechts één deur verderop aan te kloppen! Uiteraard bent u vrij in uw keuze voor een ander ziekenhuis.

Het ontwerp van de spoedpost
Bekijk hieronder een filmpje over het bijzondere ontwerp van de spoedpost.


Foto impressie van de bouw
Klik op een foto voor een groot beeld en gebruik de pijltjes rechts of links van de foto voor de volgende of vorige foto.Bekijk ook de virtuele tour door het nieuwe pand!

Doktersdienst Groningen - T: 0900-9229

Copyright 2015 - Doktersdienst Groningen