Huisartsenspoedpost Winschoten verhuist naar Scheemda

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen bouwt een nieuw ziekenhuis in Scheemda. Doktersdienst Groningen doet mee met de nieuwbouwplannen van het Ommelander Ziekenhuis en verhuist met de huisartsenspoedpost in Winschoten mee naar de nieuwe locatie in Scheemda. Vanaf 30 juni 2018 om 08.00 uur is de huisartsenspoedpost in Scheemda open. 

Gesloten tijden verhuizing
Huisartsenspoedpost Winschoten is gesloten tijdens verhuizing. Indien u op vrijdag 29 juni 2018 met spoed een huisarts nodig heeft wordt u vrijdagmiddag van 17.00 uur tot zaterdagochtend 08.00 uur doorverwezen naar een andere huisartsenspoedpost.

Spoedplein
De nieuwe huisartsenspoedpost in Scheemda maakt deel uit van het spoedplein. De ingang wordt gedeeld met de  spoed eisende hulp (SEH) van het Ommelander Ziekenhuis.

Bouw in volle gang
Sinds 2016 is de bouw in volle gang. Hieronder vindt u een foto-impressie van de bouw tot dusver. Op de website van het Ommelander Ziekenhuis kunt u hier ook veel informatie over vinden. Houd deze webpagina en/of Facebook en Twitter in de gaten voor meer informatie.

Foto impressie van de bouw
Klik op een foto voor een groot beeld en gebruik de pijltjes rechts of links van de foto voor de volgende of vorige foto.
Doktersdienst Groningen - T: 0900-9229

Copyright 2015 - Doktersdienst Groningen