Let op! Ernstige verkeershinder rond Groningen. Klik voor meer informatie

Werken bij Doktersdienst Groningen

Bij Doktersdienst Groningen werk je in een dynamische omgeving. Er gebeurt altijd wel wat! Heb jij het lef en de rust om altijd en overal je hoofd koel te houden? Ben je ook nog begripvol en betrouwbaar? Dan word je misschien wel een van onze toppers!

Ga direct naar

Kom jij ons versterken?

Doktersdienst Groningen biedt de inwoners van Groningen en Noord-Drenthe deskundige, betrouwbare en eigentijdse huisartsenspoedzorg buiten kantooruren.

Dat doen we met ongeveer 250 collega’s en bijna 600 huisartsen op vijf huisartsenspoedposten en met vijf dienstauto’s.
We hebben zorgplicht voor de patiënten van ongeveer 280 praktijkhoudende huisartsen in ons werkgebied, waar ongeveer 650.000 mensen wonen, werken en recreëren. 

De meeste van onze medewerkers, werken in het zorgproces en verlenen direct of indirect zorg. Daarnaast werken er zo’n 35 collega’s op het bureau waar ze het zorgproces ondersteunen. Zij coördineren en faciliteren het proces, verzorgen de administratie, de registratie, de personeelsvoorziening, de communicatie en bewaken de kwaliteit van de zorgverlening. 

Wij bieden en verwachten van onze medewerkers een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je hebt ruimte om je taken naar eigen inzicht in te vullen; we moedigen eigen initiatief aan en zijn blij met nieuwe ideeën.
Zo zorgen we er samen voor dan onze huisartsen, verpleegkundig specialisten, physician assistents, NAW-assistenten, triagisten, baliemedewerkers en chauffeurs hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Onze medewerkers vallen onder de CAO huisartsenzorg.