Let op! Ernstige verkeershinder rond Groningen. Klik voor meer informatie

Huisartsenspoedpost verhuist van Leek naar Tolbert

2023-06-04 13:27:00

Vanaf 10 juni 2023 verhuist de huisartsenspoedpost van Leek naar Tolbert. Vanaf die datum is de post te vinden in de huisartsenpraktijk Tolbert in het Medisch Centrum Westerkwartier.

Na vele jaren in Leek zijn we als Doktersdienst Groningen heel blij onze intrek te kunnen nemen in dit mooie, goed bereikbare en modern uitgeruste gezondheidscentrum. We denken hier de komende jaren onze patiënten uitstekend te kunnen helpen.

Voor de patiëntenzorg verandert er overigens niets. Wie buiten kantooruren spoedeisende huisartsenzorg nodig heeft, neemt altijd eerst contact op met Doktersdienst Groningen. Na een telefonische triage worden patiënten voor wie dat nodig is verwezen naar één van onze huisartsenspoedposten. De huisartsenspoedpost in Tolbert is geopend op zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur.