Let op! Ernstige verkeershinder rond Groningen. Klik voor meer informatie

Doktersdienst Groningen zoekt een controller

2024-04-02 11:45:00

Als controller ben jij de persoon die op accurate wijze zorgdraagt voor onze financiën. In deze rol ben jij het aanspreekpunt binnen de organisatie en rapporteer je aan de directie. Je voelt je verantwoordelijk voor het financiële beleid en de planning en control-cyclus en je houdt van het efficiënter maken en verbeteren van de financiële processen en protocollen.

Je bent verantwoordelijk voor onze financiën. Als je denkt dat iets beter kan, dan laat je van je horen en kom je met voorstellen voor praktische oplossingen. Je houdt je dagelijks bezig met uiteenlopende taken, zie hiervoor het functieprofiel.

Je hebt HBO- of WO werk- en denkniveau met een financiële opleiding en minimaal 5 jaar financieel-administratieve werkervaring. De overige competenties staan in het functieprofiel.