Over ons

Hoe we dat doen

DDG is een frisse werkgever waar mensen staan te trappelen om te mogen werken. Doordat wij met overtuiging investeren in een plezierige werksfeer voelen huisartsen en medewerkers zich verbonden met elkaar én met Doktersdienst Groningen. Wij willen een inclusieve organisatie zijn waar ieders rol en positie gelijkwaardig is en waar medewerkers en huisartsen solidair zijn met elkaar.  

Als die frisse werkgever willen we deskundige en betrouwbare spoedzorg bieden aan de mensen die het acuut nodig hebben. Door hierbij echte spoed te filteren van klachten die even kunnen wachten, leveren we hulp aan inwoners die het echt nodig hebben, ontlasten we de huisarts en houden we zo de huisartsenzorg bereikbaar en betaalbaar. Dat betekent inschatten en snel handelen. Dit doen we door laagdrempelig, eigentijds en snel te opereren. Door de mogelijkheden van digitalisering te koppelen aan het begripvol te woord staan van patiënten. Zodat inwoners de juiste zorg op de juiste plek krijgen. 

 

 

 

Met spoed een huisarts nodig?

Heb je buiten kantoortijden medische hulp nodig? Kan deze hulp niet worden uitgesteld tot je eigen huisarts of diens vervanger weer dienst heeft? Bel dan Doktersdienst Groningen: 0900-9229. Dit nummer kost € 0,10 per minuut, met een starttarief van 4,54 cent.